Empatia Bioenergètica,

la ciència del benestar, la qualitat de la vida i la felicitat

La Empatia Bioenergètica es una tècnica que ens ajuda a alliberar la informació energètica que està originant un problema determinat. D'aquesta manera aconseguim que els canvis es realitzin molt més ràpid al haver alliberat l'energia pesada que causava el problema.

Té un efecte revitalitzant, regenerador i reparador i t'ajuda en el teu camí de realització y felicitat.

L'Empatia Bioenergètica t'ajuda a aconseguir fàcilment un nivell superior de salut, lleugeresa y benestar. 

En les sessions individuals el terapeuta utilitza la seva energia vital per entrar en contacte empàtic amb el pacient i poder així detectar i harmonitzar la part energètica que origina un problema determinat.

També es pot utilitzar aquesta tècnica per fer una harmonització general amb la seqüència d'òrgans Bioenergètica: cervell- fetge- cor- melsa- pulmons- ronyons- bufeta.

En els cursos d'Empatia Bioenergètica aprens tècniques per expandir la teva consciència i entrar en contacte empàtic amb una altre persona per detectar on té els bloqueigs i trobar l'origen energètic del seu malestar. Aprens també la tècnica bàsica d'extracció específica i la auto-harmonització. És un curs d'un sol dia en el que aprens la tècnica bàsica i després la pots utilitzar en el teu dia a dia, tant per a tu com pe als demés.