Èxit, felicitat i Constel·lacions Familiars

Tots estem connectats a la font universal de la vida de forma permanent. Es tracta de sortir de la por i passar a l'Amor
ÈXIT, FELICITAT I SALUT
ÈXIT, FELICITAT I SALUT

El treball des de les Constel·lacions Familiars et permet evidenciar les teves realitats existencials i vivencials molt profundes que, d'alguna manera, passen més desapercebudes a la teva consciència. Pots amb això introduir visions noves, prismes diferents a la teva realitat que et permeten fluir en aquells aspectes que més costa a tots conèixer i evolucionar.
Sobretot aporta gran claredat que et permet veure realment quin és el lloc que correspon ocupar en cadascun dels àmbits de la teva vida: començant per la família i també dins de qualsevol sistema col·lectiu. És, com diu Bert Hellinger, el principal desenvolupador d'aquesta tècnica: “un acte de lucidesa, més que una modificació”.

 

El primer pas per trobar la solució orientada a l'èxit i la felicitat és adonar-se de les creences que estan activades dins de nosaltres i que estan operant contínuament en el dia a dia.
El següent pas és acceptar-ho, o sigui, assentir, dir SÍ al que som i donar-li un lloc per després donar el tercer pas: TRANSFORMAR-HO.

Com es es transforma? 

Tots estem connectats a la font universal de la vida de forma permanent. Es tracta de sortir de la Por i passar a la confiança. Connectar amb l'afirmació: “la quantitat que tinc és el que estic disposat a rebre.” Per tant, es tracta també d'eliminar aquells obstacles que ens impedeixen rebre. Amb tal de podernos alimentar d'aquesta font universal primer haig de dir SÍ. Sí a la vida, sí als meus pares que m'han donat la vida i sí a tot el meu sistema familiar.
I a partir d'aquí es pot començar a introduir canvis de creences a través d'afirmacions, PNL i respiració conscient.
A més de tranformar el rancor en perdó, i agraïment a partir d'analitzar els vincles familiars. Les Constel·lacions Familiars, per tant, ens ajuden a identificar aquestes dinàmiques de les relacions i restaurar els ordres que s'hagin pogut trencar a través de rituals del llenguatge i frases sanadoras. El que suposa el primer pas per permetre que l'amor pugui fluir produint benestar, salut i descans en els membres de la família.

 

Psicòloga Barcelona

.